Zwemles voor volwassenen


Nederland is een waterrijk land, met veel recreatiemogelijkheden in en om het water. Om hieraan deel te kunnen nemen is het van belang dat u zich veilig voelt in het water en dat u zichzelf kunt redden.

Dat kan, want niemand is te oud om te leren zwemmen!

Wij bieden op de maandagavond zwemles aan voor volwassenen.
Deze zwemles is bedoeld voor volwassenen die vroeger nooit hebben leren zwemmen; lang niet hebben gezwommen en bang zijn dat ze het zwemmen verleerd zijn; angstig zijn in het (diepe) water en/of mensen die hun zwemtechniek willen verbeteren.

U leert in kleine groepjes met enkel volwassenen op eigen tempo zwemmen van een gediplomeerd zwemonderwijzer.

Wat voor de kinderzwemlessen geldt, geldt natuurlijk ook voor volwassen zwemles: vertrouwen hebben in het water en in de omgeving, maar vooral plezier hebben tijdens de zwemles.

Vanuit die basis leert u de verschillende zwemslagen en andere vaardigheden zodat u voortaan ontspannen kunt gaan zwemmen! De zwemles wordt gegeven op de maandagavond om 20.10 uur en duurt 40 minuten. Wij geven al onze zwemlessen in het Aquadrome.

Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor het volwassenzwemmen, na inschrijving krijgt u automatisch bericht wanneer u kunt beginnen met zwemmen!